dijous, 8 de maig del 2008

GRANADA 2008

Mamelleslokes i seguidors asi es contem amb primicia la aventura tan genial que pasarem al pont de maig a Granada on tinguerem la sort de coincidir en la festa de las tres cruces!
Em pasat mil histories , rises..pero que sempre els mantindrem a la ment!
Arribabem el dijous a les 7 de la matinada despres de un pesat viatge en autobus , dormirem un poquet, i ales 10:30 marcharem cap a lcentre, on poguerem visitar, la catedral, la plaça de bous , la plaza nueva, el zoco , el parque del triunfo...varem saborejar per primera volta el tapeoo, que esta olé!
Per la vesprada mes del mateix seguir visitant la ciutat i despres marchem cap al pis de Lidia s'arreglem , sopaem i de festa ala Mae west!
El divendres isquerm directament a dinar de tapeo clar esta, i per la tarda visitarem el barri de Sacromonte i el mirador de San Nicolas, una meravella per a la vista,...continuem el cami anem a casa, s'arreglem i marchem cap ala plaza einstein de festa molt de ambient.
El Disabte dia exclusiu per a Alhambra despres de una carrera imrpesionant del pis de Lidia fins la Alhambra aconseguirem entrar...de veritat es una meravella increible!Per el carrer veiem el ambient de al festa tablaos per tots els llocs en cada tablao darrere una creu, tota la gent vestida de sevillanes...Per la nit mes del mateix Mae west!I ja el Diumenge tornada cap a Valencia!
Resumint mal de peus per llargues caminates, moltes rises , molt ambient, mol bon rotllo.....hi ha que repetir viatge!Lidia ens veiem molt promte, disfruta de la preciositat de ciutat que vius!
Que de dir les del poble...com no el crack de Llorençet torna a deleitarnos en una increible caiguda....res ete uns cuants punts pero la cicatriu...PA MORIRSE!
En fi noies ens veiem la setmana que be! Aquest cap de setmana no vaig al poble!

Cuideuse!