dimecres, 14 de maig del 2008

Ten Recordes de la......Proclamació!!!!

Si a les altures que estem, i encara no hi ha ninguna clavariesa ni infantil ni major…
Pensant aÇo avui me n’he recordat de lo be que s’ho pasarem aquell setembre del 2006 on varem fer una festa tipo despedida per que ja cadascuna anabem a estudiar fora del poble, treballar…i la festa basicament era emulant una proclamació .
Tot va eixir un dia parlant en la derrota abans d’estiu)…”xiques com al poble estan buscant clavariesa major i infantil podriem fer nosaltres com si forem i es montem la festa....” “Si dona! I qui es la clavariesa major i infantil” “Mira com soc jo la mes xicoteta doncs jo la infantil” “A mi em fa il.lusió ser la major”…..
Pasa el estiu i quedarem que abasn de anarsen fariem la festa…
Mamen seria la major i jo Ade la xicoteta, unes setmanes abans ens ficarem mans en marcha..preprarem totes les bandes de la cort amb la ajuda de Manolo, preprarem els detallets, les convidarem a sopar, decorarem la cochera de Didi ..i teniem una il.lusió com si fora de deberes.
Arriba el dia, i creec que ens va eixir millor imposible..el sopar de categoría..la proclamació estupenda! Les dos dintre de una falda..les bandes sorpresa de les clavarieses fetes per Manolo, castellet de focs( que lil furtarem Llorençet!), discurs de Paco que era el alcalde, Pilar es disfresa de mare de les clavarieses, les clavarieses en els seus discursos, detallets per a tots..Xe tu una passada..despres al poble de festa.
I ara o pense , xe tu que be so vam pasar i en lo poc que va costar, i mes quan el important es estar totes juntes i pasar-ho be!
Xiques per a la quant la proxima!? Vam dir que era capitania!
Asi us deixe un recull de fotografies!