divendres, 30 de maig del 2008

Baila el Xéque Xéque!

Un altre friki! açó sen va de mare!

dimecres, 28 de maig del 2008

Avuiii es l'aniversari de...

LIDIETAAA!! Com podreu comprobar este mes es un mes carregaet d'aniversariis...avui es el torn de la nostra granaina...

Si aquesta noiaaa fundadora del oh my got, cleptomana per escelencia..la voz actuante...la alegriiiaaa de mamelleslokes!

Avui ens fa un anyet mes 21 ja ni mes ni menos..avure si va aumentante el trellat!

juasjuas wenu esperem la teva tornada de Granada amb ansia!

Milers de remuaks i 21 estirons de orelles! t'estimem!

dilluns, 26 de maig del 2008

AVUI ES L'ANIVERSARI DE.....

Taniaaa!!Si Maig es un mes carregaet d'aniversaris! i com no desde el blog no podia faltar la felicitació a esta membre tan treballadora....i tan bona cuinera...


Be Tania moltisimes felicitats, esperem que pases un fantastic diaaa! ja ens convidaras a una copixulea!

21 besitos i estirons de orelletes!

dijous, 22 de maig del 2008

FELICITATS TIO MIGUEL!!!

Avui el nostre queridisim Tio MIGUEL! Conegut com a Bajok! (el pare de Mamen) ens a aprobat el teoric del coche!

Desde mamelleslokes felicitar-lo i advertir a la senyoreta Mamen que vaja preparanse que es queda sense coche...!!

Be, esperem que el practic te'l tragues en un res i ja ens pegaras la volteta d'honor!






P.d: Aveure si sabeu qui es dels dos?

dimarts, 20 de maig del 2008

AVUI ES L'ANIVERSARI DE...

De la senyoreta Aida Beneyto!!Seguidors, seguidores, membres de mamelleslokes...Avui esta xica tan polifacetica, ens fa ni mes ni menos que 21 primaveres....Igual un dia t'apareix en monyo negre com en monyo roig, igual el be la mes punki del poble, con la que mes or du al cos...Si aquesta noia que tan la estimem tots sen's fa ui un any mes major..Festereta com la que mes...sempre tindra una frase de les seues que alegrarte...FELICITATS AIDETA! Ja o celebrarem! i aveure si en els anys pilles mes trellat! XD!

dijous, 15 de maig del 2008

1 Certamen Mr i Miss DNI!!

El hormiguero esta buscant les fotografies mes lletges del dni!
Ja saps si la teua fotografia del DNI es pa morirse no dubtes en manar-la al hormiguero!!

dimecres, 14 de maig del 2008

Ten Recordes de la......Proclamació!!!!

Si a les altures que estem, i encara no hi ha ninguna clavariesa ni infantil ni major…
Pensant aÇo avui me n’he recordat de lo be que s’ho pasarem aquell setembre del 2006 on varem fer una festa tipo despedida per que ja cadascuna anabem a estudiar fora del poble, treballar…i la festa basicament era emulant una proclamació .
Tot va eixir un dia parlant en la derrota abans d’estiu)…”xiques com al poble estan buscant clavariesa major i infantil podriem fer nosaltres com si forem i es montem la festa....” “Si dona! I qui es la clavariesa major i infantil” “Mira com soc jo la mes xicoteta doncs jo la infantil” “A mi em fa il.lusió ser la major”…..
Pasa el estiu i quedarem que abasn de anarsen fariem la festa…
Mamen seria la major i jo Ade la xicoteta, unes setmanes abans ens ficarem mans en marcha..preprarem totes les bandes de la cort amb la ajuda de Manolo, preprarem els detallets, les convidarem a sopar, decorarem la cochera de Didi ..i teniem una il.lusió com si fora de deberes.
Arriba el dia, i creec que ens va eixir millor imposible..el sopar de categoría..la proclamació estupenda! Les dos dintre de una falda..les bandes sorpresa de les clavarieses fetes per Manolo, castellet de focs( que lil furtarem Llorençet!), discurs de Paco que era el alcalde, Pilar es disfresa de mare de les clavarieses, les clavarieses en els seus discursos, detallets per a tots..Xe tu una passada..despres al poble de festa.
I ara o pense , xe tu que be so vam pasar i en lo poc que va costar, i mes quan el important es estar totes juntes i pasar-ho be!
Xiques per a la quant la proxima!? Vam dir que era capitania!
Asi us deixe un recull de fotografies!



divendres, 9 de maig del 2008

EL CARETO DEL MES!


En este cas despres de unes votacions molt barallades, la guanyadora del careto del mes de abril es....la senyoreta Merche Blasco! asi us deixem la fotografia guanyadora!

I recordeu, estigau al loro de proximes votacions sobre el careto del mes!

dijous, 8 de maig del 2008

GRANADA 2008

Mamelleslokes i seguidors asi es contem amb primicia la aventura tan genial que pasarem al pont de maig a Granada on tinguerem la sort de coincidir en la festa de las tres cruces!
Em pasat mil histories , rises..pero que sempre els mantindrem a la ment!
Arribabem el dijous a les 7 de la matinada despres de un pesat viatge en autobus , dormirem un poquet, i ales 10:30 marcharem cap a lcentre, on poguerem visitar, la catedral, la plaça de bous , la plaza nueva, el zoco , el parque del triunfo...varem saborejar per primera volta el tapeoo, que esta olé!
Per la vesprada mes del mateix seguir visitant la ciutat i despres marchem cap al pis de Lidia s'arreglem , sopaem i de festa ala Mae west!
El divendres isquerm directament a dinar de tapeo clar esta, i per la tarda visitarem el barri de Sacromonte i el mirador de San Nicolas, una meravella per a la vista,...continuem el cami anem a casa, s'arreglem i marchem cap ala plaza einstein de festa molt de ambient.
El Disabte dia exclusiu per a Alhambra despres de una carrera imrpesionant del pis de Lidia fins la Alhambra aconseguirem entrar...de veritat es una meravella increible!Per el carrer veiem el ambient de al festa tablaos per tots els llocs en cada tablao darrere una creu, tota la gent vestida de sevillanes...Per la nit mes del mateix Mae west!I ja el Diumenge tornada cap a Valencia!
Resumint mal de peus per llargues caminates, moltes rises , molt ambient, mol bon rotllo.....hi ha que repetir viatge!Lidia ens veiem molt promte, disfruta de la preciositat de ciutat que vius!
Que de dir les del poble...com no el crack de Llorençet torna a deleitarnos en una increible caiguda....res ete uns cuants punts pero la cicatriu...PA MORIRSE!
En fi noies ens veiem la setmana que be! Aquest cap de setmana no vaig al poble!

Cuideuse!